Zebra terv számokban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Zebra terv számokban
Zebra terv számokban PDF Nyomtat Email
2020 május 15., péntek 13:55

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2020. május 12-e és 14-e között hirdette meg a Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési akcióját, melyhez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott.
Az ellenőrzések során az egyenruhások a megye teljes területén, de főként a városokban kijelölt gyalogos-átkelőhelyek közelében segítő szándékkal a szabályok betartására hívták fel figyelmet. Az akció pozitív eredménye, hogy az ellenőrzés időszakában gyalogátkelőhelyek, illetve azok környékén közlekedési baleset nem történt.
"

A Zebra terv három napja alatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök 46 esetben intézkedtek. A járőrök 32 esetben figyelmeztetést alkalmaztak, helyszíni és közigazgatási bírságot pedig 14 alkalommal szabtak ki különböző szabálysértések elkövetése miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyalogos balesetek a közlekedési szabályokat betartva, türelmesen, empátiával közlekedve, valamint egymásra odafigyelve túlnyomó többségében megelőzhetőek!

„... hogy mindenki hazaérjen!”


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások