Bűnmegelőzés játékosan
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Bűnmegelőzés játékosan
Bűnmegelőzés játékosan PDF Nyomtat Email
2020 május 15., péntek 13:48

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány a „Maradj Otthon Mozgalom” EduSenior Karantén Képzési Program keretén belül, játékos szellemi vetélkedőt hirdetett a szépkorúak részére.

A tapasztalatok szerint a bűnözők kihasználják az emberek koronavírussal összefüggő félelmeit és sajnos a csalók is új elkövetési módszerekhez folyamodnak. A figyelmes és körültekintő ember megpróbálja elkerülni, hogy becsapják, értékeit ellopják, melynek elérésében kíván segíteni a prevenciós célú kampány.

A játék egy háromfordulós kihívásból áll. Első alkalommal kvízkérdésekre kell felelni, majd egy keresztrejtvény megfejtése a feladat, végül egy bűnügyi filmsorozat képeit kell felismerni.

A rejtvényeket helyesen megfejtők és beküldők közül az első három helyezett 10.000 - 10.000 forint értékű biztonságtechnikai eszközöket nyerhet.

A játékos vetélkedő további részletei és a kérdések a www.bunmegelozes.eu oldalon tekinthetők meg.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások