Fennakadt a rendőri ellenőrzés során, eljárás indult a bódult sofőrrel szemben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Fennakadt a rendőri ellenőrzés során, eljárás indult a bódult sofőrrel szemben
Fennakadt a rendőri ellenőrzés során, eljárás indult a bódult sofőrrel szemben PDF Nyomtat Email
2020 május 06., szerda 16:22

Közlekedési járőrök szűrtek ki a közúti forgalomból egy olyan gépkocsivezetőt, aki bódult állapotban vezette járművét Encsen, és több mint hatszáz gramm kábítószergyanús növényi származékot is találtak autójában.


Az Encsi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség, és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves hollóházi lakossal szemben. A férfi 2020. május 1-jén 7 óra 30 perckor Encsen, a Rákóczi úton közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. A sofőr zavartan viselkedett, és az autó jellegzetes szagot árasztott, ezért a járőrök átvizsgálták a kocsit, aminek eredményeként több mint hatszáz gramm kábítószergyanús növényi származékot is találtak. A rendőrkapitányságra előállított sofőrrel szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A hatósági ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök forgalomból történő kiszűrése, ezzel a balesetek megelőzése, a tiszta és biztonságos közlekedésért.

…hogy mindenki hazaérjen!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások