Keressük a baleset tanúit
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 4. szombat

Izidor ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Keressük a baleset tanúit
Keressük a baleset tanúit PDF Nyomtat Email
2020 február 21., péntek 14:06

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05040/1186/2019. bűnügyi számon halált okozó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 29-én 17 óra 19 perckor Izsófalva, Izsó Miklós utca 24. szám előtt egy személyautó egy teherautót előzött. Manővere közben a megelőzött - zárt kocsiszekrénnyel rendelkező - tehergépkocsi takarásából egy gyalogos férfi lépett a személyautó elé, akit fékezés nélkül elütött. A bekövetkezett baleset után a gyalogos olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után meghalt.

A fehér színű, zárt kocsiszekrénnyel rendelkező tehergépkocsit vezető személy adatait nem sikerült megállapítani, továbbá olyan tanút sem sikerült felkutatni, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezne.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fent említett fehér színű tehergépkocsi vezetőjének kilétével, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások