Duplázott
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 8. szerda

Dénes ünnepli névnapját.
Holnap Erhard napja lesz.
Duplázott PDF Nyomtat Email
2020 február 06., csütörtök 15:13

A járőrök egy órán belül kétszer is tetten érték azt a sofőrt, aki érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett autójával.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2020. február 5-én 16 óra után először a Miskolc, Erenyő úton, majd másodszor a Lorántffy Zsuzsa utcában vonták ellenőrzés alá azt a gépjárművezetőt, aki járművével úgy közlekedett, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Az első intézkedés során a járőrök felhívták a férfi figyelmét arra, hogy autójával nem folytathatja az útját. Egy órán belül a második alakalommal is tetten ért 35 éves miskolci sofőrt a közlekedési rendőrök előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A hatóság 2020. február 6-án meghozott elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és kilencvenezer forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások