Rablással és kifosztással próbálkozott
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 14. kedd

&Őrs ünnepli névnapját.
Holnap Henrik napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Rablással és kifosztással próbálkozott
Rablással és kifosztással próbálkozott PDF Nyomtat Email
2019 november 26., kedd 15:44

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon két nőt, és megpróbálta elvenni az értékeiket.


Rablás és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves, erdőhorváti fiúval szemben. Az elkövető 2019. október 22-én 21 óra előtt Miskolcon, a Szabadság úton, egy asszony vállán lévő táskáját erőszakkal le akarta tépni, aminek következtében a nő elesett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A táska eltulajdonítása nem járt eredménnyel, ezért a fiatalember elszaladt a helyszínről.

Ezek után az elkövető egy órán belül a Miskolc, Maros úton egy másik nő kezéből próbálta meg kitépni, valamint eltulajdonítani a táskáját, de ez sem sikerült, így a fiú ismét zsákmány nélkül szaladt el. A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövető kilétét, akit 2019. november 22-én elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a fiatal fiút őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások