Őrizetben a betöréssorozat gyanúsítottja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 4. csütörtök

Bulcsú ünnepli névnapját.
Holnap Fatime napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Őrizetben a betöréssorozat gyanúsítottja
Őrizetben a betöréssorozat gyanúsítottja PDF Nyomtat Email
2019 november 07., csütörtök 16:23

Közel húsz családi házba tört be az a férfi, akit a rendőrök több hetes nyomozás eredményeként azonosítottak és elfogtak.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 28 éves, felsőzsolcai férfival szemben.

Gesztelyben, Hernádnémetiben és Hernádkakban az elmúlt időszakban több betörés is történt. Az akkor még ismeretlen elkövető családi házakba, illetve azok melléképületeibe tört be, volt, ahova kétszer is visszatért. A betörő mindent vitt, de főként használati tárgyakat, műszaki eszközöket és szerszámokat tulajdonított el. A rendőrök végül a több hetes nyomozás eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A betörő összesen tizenkilenc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse 2019. november 5-én őrizetbe vette férfit, majd a nyomozók előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások