Határon átnyúló üldözési gyakorlat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Határon átnyúló üldözési gyakorlat
Határon átnyúló üldözési gyakorlat PDF Nyomtat Email
2019 október 11., péntek 10:03

A határon átnyúló bűnözés elleni eredményes fellépés érdekében közös gyakorlatot tartott az Edelényi Rendőrkapitányság és a szlovákiai Kassai Kerületi Rendőr-igazgatóság.
Az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2019. október 8-án végrehajtott közös műveleti akció a határon átnyúló üldözés során teendő intézkedések gyakorlását helyezte előtérbe. A gyakorlat vezetője magyar részről dr. Gál Károly r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központ osztályvezetője, szlovák részről pedig pplk. Ing. Stefan Németh a Kassai Kerületi Rendőr-igazgatóság ügyeleti osztályvezetője volt.

A fikció szerinti Magyarországon elkövetett rablás elkövetőit üldöznek a hatóságok, majd a közösen bevezetett intézkedések eredményeként az együttműködő rendőri szervek szlovák területen elfogták a feltételezett elkövetőket.

Az akció céljai között szerepelt az együttműködő felek közötti kommunikáció hatékonyságának további növelése, valamint a rendelkezésre álló erők, eszközök és az éles helyzetekben bevezetendő szükséges intézkedések gyakorlati megvalósítása.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások