Balesetveszélyesen közlekedett az ittas sofőr
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. október 15. kedd

Teréz ünnepli névnapját.
Holnap Gál napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Balesetveszélyesen közlekedett az ittas sofőr
Balesetveszélyesen közlekedett az ittas sofőr PDF Nyomtat Email
2019 július 08., hétfő 13:56

Egy szolgálaton kívüli rendőri vezető figyelmét felkeltette Miskolcon az a sofőr, aki bizonytalan úttartású autójával többször is áttért a szemközti sávba.
Miskolcon, a Hidegsoron közlekedett 2019. július 5-én 20 óra 40 perc körül egy szolgálaton kívüli rendőri vezető, akinek feltűnt egy balesetveszélyesen közlekedő autó. Az érintett sofőr többször is áttért a szemközti sávba, a jármű úttartása pedig bizonytalan volt.

A szabadidős rendőr a balesetveszélyes helyzet megszüntetése érdekében szolgálatba helyezte magát, majd intézkedés alá vonta az autót, illetve annak vezetőjét. Az időközben értesített és a helyszínre megérkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az adatok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a 31 éves sajóivánkai férfi vezetői engedélyét a bíróság ideiglenesen bevonta, ittas járművezetés miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban elkövetett  vétség megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett bíróság elé állítására. Ügyészi indítványra a bíróság 2019. július 8-án pénzbírsággal sújtotta és két évre eltiltotta a vezetéstől.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások