Eredményes akció
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 30. szombat

Zsanett, Janka ünnepli névnapját.
Holnap Angéla napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Eredményes akció
Eredményes akció PDF Nyomtat Email
2019 május 13., hétfő 17:19

A Miskolci Rendőrkapitányság rendőrei hétvégi házas területeken ellenőriztek, mely során öt embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.


A Miskolci Rendőrkapitányság Betörési Alosztály a Vasgyári és a Diósgyőri Rendőrőrs nyomozói, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársai 2019. május 7-én közös akciót tartottak a város hétvégi házas területein. Az ellenőrzés célja az itt történt bűncselekmények felderítése az elkövetők beazonosítása, elfogása, valamint az eltulajdonított értékek felkutatása volt.

Az akció keretében előállított és gyanúsítottként kihallgatott öt férfi tizenöt betöréses lopás tekintetében tett beismerő vallomást. Közülük két fő ellen országos körözés volt elrendelve. Az ügyekkel kapcsolatba hozható házkutatások eredményeként a rendőrök több fűkaszát és motoros láncfűrészt foglaltak le.

Az ez idáig ismeretlen sértettek, illetve a lefoglalt értékek tulajdonosainak felkutatása a további nyomozás tárgyát képezi.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások