Építészet és biztonság
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Építészet és biztonság
Építészet és biztonság PDF Nyomtat Email
2019 április 15., hétfő 16:39

Arra keresték a választ egy miskolci szakmai konferencián, hogy miként függ össze a közösségi terek megvilágítása, kialakítása a bűnmegelőzéssel.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Építészet és Biztonság” címmel bűnmegelőzési konferenciát szervezett a Miskolci Szakképzési Centrum Kós Károly Építőipari Szakgimnáziumában 2019. április 12-én.

A kurzuson többek között felszólalt Puskás Péter főépítész, dr. Szabó Henrik az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakreferense és Dudás Péter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője. Az előadók egyöntetűen azt hangsúlyozták, hogy az épített környezet kreatív tervezésével, egyszerű, gazdaságos és fenntartható eszközök használatával megszüntethetők a bűnözésre kedvezően ható körülmények.

A programot követően az iskola diákjai a „Szakmák éjszakája” rendezvénysorozathoz kapcsolódóan megismerkedhettek a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti és bűnügyi szakterületeivel. A vállalkozó kedvű tanulók pedig kipróbálhatták az ittasságot szimuláló szemüveget is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások