ELBIR – Kihagyhatatlan tippek karácsonyra!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. augusztus 19. hétfő

Huba ünnepli névnapját.
Holnap István napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek ELBIR – Kihagyhatatlan tippek karácsonyra!
ELBIR – Kihagyhatatlan tippek karácsonyra! PDF Nyomtat Email
2018 december 06., csütörtök 09:00

Hogy ne legyen bosszússág a karácsonyi vásárlás, hogy miként tud a legjobban vigyázni értékeire az ünnepi forgatagban? Többek között ezen kérdések megválaszolásával foglalkozik az ELBIR aktuális, ünnepi kiadványa.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya decemberben elkészítette, majd megküldte az érintetteknek az aktuális bűnmegelőzési témájú hírlevelét. A reciklika többek között arra hívja fel a figyelmet, hogy ünnepi vásárlásiak alatt ne hagyjanak semmit jól látható helyen az autó utasterében, a kihagyhatatlan tippek érintik továbbá a biztonságos online vásárlást is.

A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005 júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint a polgárok rendszerben regisztrált tagjai számára a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat.

A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://bunmegelozes.eu/index.html

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások