„Te trükkös élet”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 16.

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek „Te trükkös élet”
„Te trükkös élet” PDF Nyomtat Email
2018 október 11., csütörtök 06:47

A „Házhoz megyünk” országos programsorozathoz kapcsolódóan időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében „Te trükkös élet” címmel színházi estet szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány és Tiszaújváros Önkormányzata.A tiszaújvárosi Derkovics Művelődési Központban, 2018. október 8-án megtartott programot dr. Kalapos István rendőr ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője és Pap Zsolt önkormányzati képviselő, az Oktatási, Művelődési, Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság tagja nyitotta meg. Ezt követően „Az idősek hiszékenysége” címmel tartott előadást prof. dr. Semsei Imre gerontológus, a mintegy 400 fős hallgatóságnak.

A délután zárásaként a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház „Vigyázat csalók” című egyfelvonásos színdarabját tekinthették meg. A Verebes István által írt bohózat a trükkös lopások, csalások megjelenési formáit mutatta be egy szépkorú házaspár mindennapjain keresztül. A darab megjelenését a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács is támogatta.

A művelődési ház előterében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai vagyonvédelmi bemutatót tartottak és bűnmegelőzési tanácsokat adtak az érdeklődőknek.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások