• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 18. szerda

Frigyes ünnepli névnapját.
Holnap Emília napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el
Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el PDF Nyomtat Email
2009 július 02., csütörtök 23:24

Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték elTöbb szempontból is lebuktatták magukat azok a tolvajok, akik babakocsit és egy bőrpapucsot vittek el egy hejőkeresztúri családi házból.


Megdöbbenve tapasztalták a Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei, hogy egy segéd-motorkerékpáron egyszerre két fiatalember közlekedik, és még egy nagyobb méretű babakocsit is magukkal visznek. A „közlekedés-e különös módjára” felfigyelve a rendőrök intézkedés alá vonták őket, és a motorkerékpár vezetőjével szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Ezt követően, egy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint Hejőkeresztúr egyik lakóház udvaráról ismeretlen tettesek egy babakocsit, valamint egy pár, bőrből készült papucsot loptak el, mintegy 46 000 forint értékben. Az ügyelet jelzésére járőröknek rögtön gyanússá váltak a segéd-motorkerékpáron babakocsival zsonglőrködők. Ezért a korábban igazoltatott férfiak lakásán házkutatást tartottak, és egyiküknél meg is találták a hejőkeresztúri ingatlanból ellopott tárgyakat.

A mezőcsáti férfi és fiatalkorú ónodi társa a Mezőcsáti Rendőrőrsön történt kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított velük szemben eljárást. Az eset kapcsán elmondható, hogy a sikeres elfogást az ügyeletes tiszt és az éber járőrök közötti gyors és pontos információcserének volt köszönhető.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások