Lezárt ügyek: Halálos baleset
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 23. csütörtök

Dezső ünnepli névnapját.
Holnap Eszter napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Lezárt ügyek: Halálos baleset
Lezárt ügyek: Halálos baleset PDF Nyomtat Email
2018 június 11., hétfő 13:14

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a gépjárművezetővel szemben, aki Erdőbénye belterületén személygépkocsiját ittasan vezetve, a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve balesetet okozott, amelynek következtében utasa elhalálozott.

Halált okozó közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 19 éves, erdőbényei férfival szemben. A gyanúsított 2017. március 11-én 1 óra 15 perckor Erdőbénye belterületén személygépkocsijával a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve egy útkanyarulatban megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset következtében a járművét ittasan vezető férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg utasa a helyszínen életét vesztette.


Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta, a keletkezett nyomozati iratokat az ügyészégnek vádemelési javaslattal megküldte.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások