ELBIR – Emberkereskedelem és (gyermek) prostitúció
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek ELBIR – Emberkereskedelem és (gyermek) prostitúció
ELBIR – Emberkereskedelem és (gyermek) prostitúció PDF Nyomtat Email
2018 május 25., péntek 12:53

A rendőrségi bűnmegelőzés egyik kiemelt területe az emberkereskedelem és a (gyermek) prostitúció megelőzését szolgáló projektek kidolgozása, az áldozattá válás elkerülését elősegítő hasznos információk átadása. A témához kapcsolódóan a hétköznapi életben is használható lehetőségekre és megoldásokra hívja fel a figyelmet az ELBIR aktuális kiadványa.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette, majd 2018 májusában megküldte az érintetteknek az aktuális bűnmegelőzési témájú hírlevelét. A reciklika többek között jó tanácsokat ad mielőtt még bárki külföldön vállalna munkát, illetve a segítség formáit is bemutatja.

A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005 júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint a polgárok rendszerben regisztrált tagjai számára a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat.

A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://bunmegelozes.eu/index.htmlblog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások