Három miskolci rabló őrizetben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 21. kedd

Konstantin ünnepli névnapját.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Három miskolci rabló őrizetben
Három miskolci rabló őrizetben PDF Nyomtat Email
2009 június 30., kedd 20:42

A kitartó nyomozás eredményeként sikerült elfogni azt a három elkövetőt, akik még márciusban raboltak ki egy 83 éves férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportos rablás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen tettesekkel szemben, akik még március 12-én a hajnali órákban behatoltak egy miskolci ingatlanba. A meglepett és megrémült nyugdíjast, pedig arra kényszeríttették, hogy adja át értékeit. A fenyegetés hatására a férfi átadta készpénzét, mintegy 30 000 forintot, bankkártyáját, illetve három darab videokazettáját.


A kitartó, végül sikeres nyomozás eredményeként a miskolci rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három kazincbarcikai férfit. A Miskolci Rendőrkapitányság június 30-án előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda„A fent elküldött és/vagy csatolt információ kizárólag a címben szereplő természetes-, vagy jogi személyre tartozik, és tartalmazhat nyilvánosságában korlátozott adatot. A tartalom megtekintése, továbbküldése, terjesztése vagy bármilyen más direkt vagy indirekt felhasználása - tilos. Ha Ön hiba folytán kapta meg az információt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a küldővel az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen és semmisítse meg az információt”.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda

Dobi Tamás
(46) 346 - 251
30/ 249 - 4601

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások