Szemtanút keres a rendőrség
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 16.

Etelka ünnepli névnapját.
Holnap Lázár napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Szemtanút keres a rendőrség
Szemtanút keres a rendőrség PDF Nyomtat Email
2017 november 15., szerda 08:32

Személyi szabadság megsértése bűntett miatt folyamatban lévő bűnügyben keres szemtanút a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040/1006-10/2017. bűnügyi számon személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus elején - pontosabban be nem határolható időpontban - a hozzá önként beszálló hölgy ismerősét elvitte a Kazincbarcika-Tardona közötti erdőrészbe. A későbbiekben a nőt akarta ellenére nem engedte el és bántalmazta.

Az esetet látta egy sötétkék színű, hétszemélyes, családi autóval közlekedő férfi, akitől a sértett kért segítséget. A férfi jelentkezését várja a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

A rendőrség továbbá kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az említett bűncselekménnyel kapcsolatban, jelentkezzen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon személyesen vagy hívja a 48/510-550/5465-ös telefonszámot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

A tanú személyét a rendőrség bizalmasan kezeli!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások