• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 22.

Magdolna ünnepli névnapját.
Holnap Lenke napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Unikornis kiszagolta, a rendőrök elfogták!
Unikornis kiszagolta, a rendőrök elfogták! PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 19., kedd 18:23

A mezőkövesdi rendőrök – Unikornis nevű - szolgálati kutyájuk segítségével fogták el azokat a férfiakat, akik egy bükkábrányi családi ház egyik melléképületét feltörve pénztárgépet tulajdonítottak el.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrány Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett egy bejelentés 2017. szeptember 15-én a reggeli órákban. A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal.

A rendőrök - értesítésüket követően - azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett.

A portán lévő családi házba a rendőrök bementek és intézkedés alá vonták az ott tartózkodó két férfit, akik közül az egyik a padláson bújt el. Az ingatlanban végzett házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.

A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások