• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 21. csütörtök

Alajos ünnepli névnapját.
Holnap Paulina napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Lezárt ügyek: Menekülés közben lopott
Lezárt ügyek: Menekülés közben lopott PDF Nyomtat Email
2017 május 18., csütörtök 10:15

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki menekülés közben még két helyre is betört Rátkán.


Lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 26 éves tolcsvai férfival szemben. A gyanúsított 2017. május 14-én 3 óra körül bement egy rátkai ház udvarára, ahol megpróbált elhajtani egy ott parkoló személygépkocsival, de nekiütközött a lakáshoz tartozó előtetőnek. A zajra felébredő házigazdák elől a hívatlan látogató elmenekült. A férfi mindeközben közben még két portára tört be. Az egyik helyről elektromos kerékpárt, a másikról pedig 10 üveg bort lopott el.A bejelentéseket követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves tolcsvai férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.A Szerencsi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást 2017. május 15-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A rendőrség az eljárás eredményeként megtalált, majd lefoglalt elektromos kerékpárt, illetve a bor egy részét visszaszolgáltatta jogos tulajdonosainak.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások