• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Köszönjük: félszázból semmi!
Köszönjük: félszázból semmi! PDF Nyomtat Email
2017 március 13., hétfő 15:18

Az úgynevezett „finn-módszert” alkalmazta a rendőrség a halmaji körforgalomnál. Az ellenőrzés ideje alatt elvégzett alkoholszonda mérésekből pedig egy sem volt pozitív.


A finn-módszer lényege, hogy a megfelelően előkészített, kijelölt leállítási helyen az összes arra közlekedő ellenőrzése megtörténik és csak a járművezető esetleges alkoholfogyasztásának mértékére korlátozódik. Amennyiben a jármű vezetője nem ittas, úgy azonnal tovább haladhat, míg pozitív eredmény esetén az érintetteket félreállítják, s velük szemben eljárás indul.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2017. március 10-én 14 óra 30 és 15 óra 30 perc között hajtottak végre úgynevezett „finn-módszeres” közúti ellenőrzést. A járőrök 52 sofőrt vontak ellenőrzés alá és mindegyiküknél negatív értéket mutatott a velük szemben alkalmazott alkoholszonda. Köszönjük!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások