• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Nem létező belépőket árult a miskolci nő - vigyázzunk, honnan rendelünk!
Nem létező belépőket árult a miskolci nő - vigyázzunk, honnan rendelünk! PDF Nyomtat Email
2017 március 12., vasárnap 19:48

Koncertjegyeket kínált eladásra az interneten egy miskolci nő, mikor azonban a vásárlók átutalták neki a pénzt, elérhetetlenné vált, s természetesen a jegyeket sem küldte. A rendőrség a napokban fejezte be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.
A debreceni nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint olyan koncertjegyeket értékesített az interneten, amelyekkel nem rendelkezett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 25 éves miskolci nővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2016. március 7-én egy nő tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon, mert 2016 februárjában az interneten egy koncertre több belépőjegyet vásárolt egy ismeretlentől.

A sértett a jegyekért a pénzt átutalta az „értékesítő” bankszámlájára, azonban a jegyeket nem kapta meg és az eladót telefonon sem tudta elérni. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a gyanúsított két gödöllői lakost is megtévesztett ugyanezzel a módszerrel.
A feltételezett elkövetőt a rendőrök azonosították és a Miskolci Rendőrkapitányságon kihallgatták. A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

-MTI-

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások