Késeléssé fajult a tenyésztők nézeteltérése
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 27. hétfő

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Késeléssé fajult a tenyésztők nézeteltérése
Késeléssé fajult a tenyésztők nézeteltérése PDF Nyomtat Email
2010 április 06., kedd 10:54

Késeléssé fajult a tenyésztők nézeteltérése Az ebeket ért nemtelen megjegyzés vezetett kis híján végzetes következményekhez egy miskolci kutyakiállításon. A két kecskeméti ebtenyésztő közül az egyiken a kórházban életmentő beavatkozást hajtottak végre, míg ellenlábasát a rendőrök emberölési kísérlet miatt őrizetbe vették. A rendőrség az ügyészségnél kezdeményezte az elkövető előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

A Miskolci Rendőrkapitányságra április 4-én délben az Országos Mentőszolgálattól érkezett bejelentés, mely szerint egy miskolci kutyakiállításon nyakon szúrtak egy férfit.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként később beszerzett adatokból ismertté vált, hogy a tettlegességig fajuló nézeteltérésben érintett 34 és 43 éves kecskeméti ebtenyésztő férfiak már több éve ismerték egymást. A tenyésztők között azonban egy ideje a kutyák tenyésztésével és egyéb személyes okokból kifolyólag vita és haragos viszony alakult ki.

A Miskolcon most megrendezett kutyakiállításon mindketten részt vettek kutyáikkal. A délelőtti órákban bár látták egymást, de nem keresték, nem szóltak egymáshoz. Délben a fiatalabbik kutyatenyésztő próbált hazafelé indulni, amikor odament hozzá az idősebbik férfi és számon kérte, amiért a miskolci rendezvényen újfent becsmérelte kutyáit.

A szóváltást tettlegesség követte, melynek során a 34 éves F.Zs.J. életveszélyesen megsebesítette riválisát. A nyaki vénát ért sérülés miatt hirtelen erős vérzés alakult ki, melyet egy helyszínen lévő nyíregyházi mentőtiszt látott el a mentők kiérkezéséig. A sértetten a kórházban később életmentő műtétet hajtottak végre.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Btk. 166. § (1) bekezdésébe ütköző emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A főkapitányság az ügyészségnél kezdeményezte az őrizetben lévő férfi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások