Öt fő őrizetben az Arlói emberölési ügyben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 27. hétfő

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Öt fő őrizetben az Arlói emberölési ügyben
Öt fő őrizetben az Arlói emberölési ügyben PDF Nyomtat Email
2010 április 06., kedd 10:11

Öt fő őrizetben az Arlói emberölési ügyben Húsvét hétfőn tragikus kimenetellel zárult két utcabeli család vitája Arlón. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap öt fő bűnügyi őrizetbe vételét rendelték el és a helyszínen több szúró-vágó eszközt foglaltak le.

Évek óta fennálló haragos viszony miatt, egy szóváltást követően két arlói család verekedett össze tegnap délben egyikük házának udvarán. A konfliktusban egy 57 éves helyi férfi a helyszínen életét vesztette, további 3 személy súlyos, míg 7 fő könnyebb sérülést szenvedett.

A közrendet a helyszínre kiérkező Ózdi Rendőrkapitányság munkatársainak rövid időn belül sikerült helyreállítani. A rendőrség a közrend fenntartása és a köznyugalom helyreállítása érdekében a szükséges ideig fokozott jelenlétet biztosít a településen.

Az emberölés gyanúja miatt folytatott eljárásban bevezetett rendőri intézkedések és nyomozati cselekmények eredményeként a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói tegnap öt fő bűnügyi őrizetbe vételét rendelték el. Az őrizetbe vett személyek közül négy - 27 és 55 év közötti - férfit emberöléssel, további egy főt, egy 17 éves fiatalkorú fiút súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsít a rendőrség.

A megyei rendőr-főkapitányság az ügyészségnél előterjesztést tesz az őrizetbe vett személyek előzetes letartóztatásának bírósági elrendelése érdekében.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások