Késelés a kutyakiállításon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 29. szerda

Adél ünnepli névnapját.
Holnap Martina napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Késelés a kutyakiállításon
Késelés a kutyakiállításon PDF Nyomtat Email
2010 április 04., vasárnap 17:22

Késelés a kutyakiállításonVérontás történt Miskolcon a Kutyakiállításon ma délben. Egy harminc év körüli férfi késsel nyakonszúrt egy másikat, akivel előtte összeszólalkozott, majd összeverekedett.

A megszúrt férfi egy lassan hajtó kocsiban ült, - nem Ő vezetett -  láthatóan egy korábban történt ügy folytatásaképpen, összeszólalkoztak egy másik kutyatulajdonossal. Először, a későbbi késelő a kocsi lehúzott jobb oldali ablakán keresztül kezdte ütlegelni a másikat, majd az is kiugrott a kocsiból és a verekedést az úton folytatták. Majd egyikük kést rántott és nyakon szúrta a korábban kocsiban ülő férfit. Az ütőerét találta el, mert a sérült férfi nyakából spriccelt a vér. Először még tovább szaladt nyakára szorított kézzel, s kiabált a másiknak, hogy el ne menjen a helyszínről, majd egy hölgy ugrott oda hozzá és egy törülközőt szorított a nyakára, s végre leültették egy székre. Többen is hívtuk a mentőket, de közben a kutyakiállításon kinn lévő, a pálya másik oldalán álló mentősöket is értesítette valaki.
Ők ellátták a sérültet, majd néhány perc múlva szirénázó mentőautóval elszállították.
A helyszínt ugyan azonnal lezárták, de a késelő kutyatulajdonos nem is akart elmenekülni, hanem azt hajtogatta,hogy a másik életveszélyesen fenyegette e-mailben, hogy vigyázzon, mert vadászni fog rá. Ő ezek után megvárta a helyszínen a rendőröket.
A kutyák bírálata az eseményektől függetlenül rendben zajlott.

********

18.00. Mint a RoyalMagazin tudósítója megtudta, a megkéselt férfi túlélte a sérülést. A mentők a B.-A.-Z megyei Kórház Traumatológiájára szállították, ahol Dr. Mikler László ügyeletes orvos, azt a tájékoztatást adta lapunknak, hogy a beteg a azonnal a műtőbe került, s érsebész bevonásával megműtötték, állapota kielégítő. Nem ütőér, hanem véna sérült. Azt is hozzátette, hogy az a hölgy mentette meg a férfi életét aki a nyakához szorította a törölközőt, mert különben elvérzett volna.

 


Kép és szöveg:OBE

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások