Négykerekű név- és biciklitolvaj
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 20. hétfő

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Négykerekű név- és biciklitolvaj
Négykerekű név- és biciklitolvaj PDF Nyomtat Email
2010 március 31., szerda 09:39

Négykerekű név- és biciklitolvajÉs a háló körbeért: Egy körözés alatt lévő zavarosban halászó név- és kerékpártolvajt fogtak el a rendőrök Hejőszalontán.

A történet a napokban kezdődött egy délutáni közúti ellenőrzés során. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a hejőkeresztúri autópálya felüljárónál egy fiatalembert ellenőriztek, Aki egyszerre két kerékpárral közlekedett. Az úgymond négykerekező férfi elmondta, hogy egyik kerékpár az öve, a másikat pedig kölcsön kapta.

Kisvártatva bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Hejőkeresztúrról elloptak egy biciklit. A kapitányság rendőrei intézkedő korábban a sértett által megadott különös ismertető jegyek alapján ráismertek a korábban látott alkalmatosságra.

A rendőrök nyomban arra a címre siettek, amelyet a vélt elkövető, azaz a korábban igazoltatott dupla kerékpárral közlekedő megadott. A lakóház udvarán hejőszalontai meg is találták a keresett kétkerekűt, illetve a ház mögött bujkáló fiatalférfit van, akit előállítottak a kapitányságra.

A személyes fent van egyeztetése soran kiderült, hogy a fiatalember által megadottak ugyan valósak, de meglepő módon azok egy teljesen más személyhez tartoznak. A tényleges kontrollja során fent van a "névtolvajlás" oka végül kiderült. A férfi ugyanis körözés alatt állt letöltendő szabadságvesztés miatt, s hogy ezt leplezni tudja fals információt adott meg. S miután a közbiztonsági háló körbeért a beismerő vallomást tevő gyanúsított rendőri segédlettel megkezdhette a korábban kiszabott börtönbüntetésének letöltését.

 

Információs Háttér:

Az országos programhoz igazítottan kivetette hálóját a úgymond Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is. Mar az elmúlt évben Komoly eredményeket Elero Közbiztonsági Háló program ebben az esztendőben is folytatódik. A tavalyihoz hasonló a mostani akciósorozat célkitűzése, azaz a rendőrség a Társadalom által megfogalmazott elvárásokhoz igazodva biztosítja a folyamatos közterületi jelenlétet, az állampolgári bejelentésekre gyors történő és hatékony reagálással, a jogsértések hatékony felderítésével javítja az ország közbiztonságát és növelje a lakosság biztonságérzetét. A március elsején kezdődött Közbiztonsági Háló program Jó visszhangra talált a lakosság körében. A megyére kiterjedő minden három hónapos akció első eredményei biztatóak. A program természetesen a közlekedésbiztonság erősítésére is kiterjed.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRF Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

parkhotel

tel: +36-46-796-885
mobil: +36-70-450-4036
info@parkhotelmiskolctapolca.hu


mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások