Taktika és eredmény: tetten ért réztolvajok
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Taktika és eredmény: tetten ért réztolvajok
Taktika és eredmény: tetten ért réztolvajok PDF Nyomtat Email
2009 június 25., csütörtök 19:34

Taktika és eredmény: tetten ért réztolvajokEgy lakossági bejelentés alapján sikerült tetten érni azokat a tiszaújvárosi tolvajokat, akik egy templom ereszcsatornáját nem felújították, hanem bontották.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére az esti órákban érkezett bejelentés szerint egy helyi templom területére többen bemásztak, és ott valamit szerelnek, pakolnak.

Mivel a rendőrség minden bejelentést leellenőriz, és nemkülönben felmerült a bűncselekmény gyanúja is ezért több járőr érkezett a megadott helyszínre. A kiérkező rendőrök - az eredményes elfogás
érdekében - két oldalról közelítve körbezárták a menekülési útvonalakat, majd fokozatosan befelé haladva sikerült intézkedés alá vonni azokat férfiakat, akik éppen a parókia falánál „dolgoztak” az ereszcsatornán. A három férfi korábban az épület hátsó faláról már lefeszített két darab több mint hat méter hosszúságú réz csatornalefolyót vélhetően azért, mert később értékesíteni akarták azokat.

Az elszámoltatás során kiderült, hogy az egyeki, valamint a két polgári férfi konkrét, a bűncselekmény elkövetésének szándékával érkezett Tiszaújvárosba. A tetten ért elkövetőket előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, s velük szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik! A tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését, megakadályozását pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, a szemtanúk, a sértettek a rendőrségen mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az
ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások