A baleset tárgya trágya
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. november 12. kedd

Jónás, Renátó ünnepli névnapját.
Holnap Szilvia napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek A baleset tárgya trágya
A baleset tárgya trágya PDF Nyomtat Email
2009 június 24., szerda 21:27

A baleset tárgya trágyaBizarr, de szerencsére személyi sérülést nem követelő közlekedési baleset történt egy vasúti átjáróban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az Encsi Rendőrkapitányság által indított eljárás elsődleges adatai szerint egy 37 éves sofőr munkaadójának régi típusú pótkocsis traktorát ittas állapotban vezette június 23-án a déli órákban. A Csobád és Kiskinizs közötti útszakaszon lévő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott. Ennek következtében az Ináncs felől érkező és Halmaj felé haladó tehervonat nekiütközött a járműszerelvény pótkocsijának, ami leszakadt s majd 300 métert tolta maga előtt a mozdony.

A közlekedési baleset következtében személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban majd 3 millió forint. Nem beszélve arról a kellemetlen körülményről, hogy a pótkocsin szállított trágya a mozdonyvezető fülkéjébe borult.

Az Encsi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást a 37 éves traktorvezetővel szemben.

Információs háttér - (Büntető törvénykönyv): A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény „Aki közlekedési útvonal, jármű, üzemi berendezés vagy ezek tartozéka megrongálásával vagy megsemmisítésével, akadály létesítésével, közlekedési jelzés eltávolításával vagy megváltoztatásával, megtévesztő jelzéssel, közlekedő jármű vezetője ellen erőszak vagy fenyegetés alkalmazásával avagy más, hasonló módon a vasúti, légi, vízi vagy közúti közlekedés biztonságát veszélyezteti, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

A baleset tárgya trágya

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások