Mázsás fogás - Végig a fehér poron
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 2. csütörtök

Áron ünnepli névnapját.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Mázsás fogás - Végig a fehér poron
Mázsás fogás - Végig a fehér poron PDF Nyomtat Email
2009 december 14., hétfő 09:35

Mázsás fogás - Végig a fehér poronA rendőrök egy gyanús fehér port találtak tarcali ingatlan kertjében. A hátrahagyott nyomok elvezettek az elkövetőkig, akik el akarták adni a tetemes mennyiségű zsákmányt.

Egy budapesti férfi tett bejelentést a napokban a Tokaji Rendőrőrsön, hogy épülőfélben lévő ingatlanjának portájáról eltűnt 20 darab egyenként 25 kilogrammos vakoló anyag.

A feljelentés felvételét követően a rendőrőrs nyomozói a sértettel együtt megjelentek a bűncselekmény helyszínén, hogy tisztázzák a bűncselekmény lehetséges körülményeit. A bűnügyi szemle során a rendőrök felfigyeltek a szomszédos telken egy apró jelre, melyet közelebbről is megvizsgáltak. Ez nem volt más, mint néhány centiméter átmérőjű fehér, porszerű anyag elszóródva az udvar több részén. Mint utóbb kiderült lopás közben vékonyan pergő vakolóanyag nyomait vették észre, ami végül elvezetett az elkövetőkhöz.

A kihallgatás során a három tarcali férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Többek között elmondták, hogy az elkövetéshez az indíttatást az adta, hogy játék közben átrepült a szomszédba a labda és ekkor fedezték fel a raklapon feldolgozásra váró vakolóanyagot, melynek értékesítéséből könnyű pénzre számítottak.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások