Drogtartó bal fuszekli
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Drogtartó bal fuszekli
Drogtartó bal fuszekli PDF Nyomtat Email
2009 december 13., vasárnap 16:50

A hajnali autós miután meglátta a rendőrjárőröket azonnal a gyorsított, de nem sikerült elmenekülnie. Mint később kiderült a külföldi férfi nem véletlenül akart olajra lépni, a bal zoknija ugyanis tiltott anyagot rejtett.

 

/illusztráció/

 

Még december 09-én a hajnali órákban a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk közben egy gyanúsan mozgó külföldi rendszámú személygépkocsira lettek figyelmesek a várost elkerülő tehermentesítő úton. Ellenőrzés alá akarták vonni, de a civil sofőr azon nyomban a gázra lépett. A rendőrök értesítették a kollégáikat, akik keresztbeálltak egy arra alkalmas útszakaszon ezzel kényszerítve megállásra a menekülő férfit.

A sikeres akció után a külföldi férfi elmondta, hogy azért akart elillanni, mert otthon hagyta a jármű forgalmi engedélyét. A módszeres ellenőrzés során azonban a férfi bal zoknijából egy fiola került elő, amiben kábítószergyanús anyag volt. A gyorsteszt később kimutatta, hogy a por valóban kábítószernek minősül. Továbbá a megtévesztés érdekében az autón két különböző rendszám volt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egyedi azonosítójel meghamisításának büntette és csekély mennyiségű visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indított eljárást a 35 éves külföldi elkövetővel szemben.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások