Auguszt Bárió a Sztárportréban!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 10. hétfő

Lörinc ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Auguszt Bárió a Sztárportréban!
Auguszt Bárió a Sztárportréban! PDF Nyomtat Email
2020 február 06., csütörtök 07:29

Az énekes, zeneszerző új dalokkal ismét a zenei életben! Nemrég egy különleges felkérésnek is eleget tett, amelyből filmzene született: MOSOLYKA - MAJD HELYETT MOST!

Auguszt Bárió: "Összehozott az élet engem is ezzel a produkcióval. Mosolykáról (Fannyról) azt lehet tudni, hogy ő egy kerekesszékes hölgy, akinek gyerekkorában azt mondták az orvosok, hogy nem fogja megélni a 18 éves korát. Ez annyira felspannolta, hogy azt mondta: De, igenis meg fogom élni, sőt járni fogok! Olyan életet él, amiben az ő elképzelése tényleg az, hogy fel fog állni, és ezért mindent meg is tesz. Másokat is buzdít arra, hogy az életüket úgy fogadják el, ahogy van, sőt próbáljanak változtatni, és pozitív lépéseket tenni! Egy filmet forgatnak a férjével, Sankóval, akivel egy rendezvényen találkoztam először. Beszélgettünk, és azt mondta: van egy szövege, lenne-e kedvem megzenésíteni? Amikor ő ezt kimondta, én már magamban tudtam: hogyne lenne! A legnagyobb örömmel!

Itt vonnék párhuzamot a zenekarunk, az AD Studio, és e között az ügy között: mindkettő olyan dolog, amiben az a lényeg, hogy senki nem ismer lehetetlent."

MOSOLYKA - MAJD HELYETT MOST
nagyjátékfilm, Igaz történet alapján

Szereplők: Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Fanny Mosolyka, Pegasus Envoyé, Cserna Antal, Szalai Kriszta, Nyertes Zsuzsa, Kiss Tibi, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter, Faragó András, Hais Dorka, Hais Fruzsi, Oszvald Marika, Borbiczki Ferenc

Megosztható video ajánló: https://youtu.be/B79i7aXaeOs
A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/UxVcrfP81fM


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások