Miért népszerűek és hasznosak a terepmintás nadrágok?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 21. kedd

Ágnes ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Miért népszerűek és hasznosak a terepmintás nadrágok?
Miért népszerűek és hasznosak a terepmintás nadrágok? PDF Nyomtat Email
2019 november 15., péntek 09:09

A terepmintás ruhák népszerűsége az utóbbi években még tovább növekedett, és egyre több ember választja őket már az utcai viselet terén is. A kabátok és mellények mellett természetesen a terepmintás nadrágok a legnépszerűbbek. Következzenek a terepmintás nadrágok előnyei, amelyek túrázás és vadászat, de a hétköznapi élet során is hasznosak lehetnek.


A terepminta segít beleolvadni a természetbe


Vadászat során különösen fontos, hogy az állatok szeme elől minél jobban rejtve legyünk a környezetünkben. Érdemes a vadászat helyszínéül szolgáló környezet színei alapján a Katonadolog Webáruházból terepmintás nadrágot választani, hogy minél jobban a természet árnyalataihoz igazodjunk. A színek között számtalan árnyalat megtalálható, de érdemes kiemelni közülük is az egyszerű fekete, francia és brit terep, illetve a kőmosott és német pontterep verziókat. A vadászatok mellett a túrázások alkalmával is kiváló választás egy terepmintás nadrág, mivel a strapabíró anyagnak és a kényelmes kialakításnak köszönhetően valóban megkönnyíti a mozgást.


A Rip Stop nadrágok előnye


A Rip Stop alapvetően egy olyan szövési technika, amely a szakadásnak indult szövet további repedését megakadályozza. A természetben töltött idő folyamán sokszor hosszabb távolságokat teszünk meg, és nem ritkán veszélyes terepen próbálunk átkelni. A kavicsos és sziklás, egyenetlen talaj kifejezetten balesetveszélyes lehet még száraz idő esetén is. Az esős időjárási körülmények között azonban többszörösére nő a csúszásveszély, és gyakoriak a kisebb-nagyobb esések. Ilyenkor a testi épségünk mellett a ruházatunkban is kár keletkezhet, főleg a nadrágunkban. A Rip Stop technika segítségével azonban az esések, illetve az élesebb tárgyakkal és növényekkel való találkozások utáni szakadások mértéke minimalizálható. Így nem szükséges aggódni azon, hogy mi lesz, ha egy kisebb baleset miatt szinte teljes egészében elszakad a nadrág anyaga.


A terepminta mára igazi divat lett


Végül ne menjünk el szó nélkül a divat mellett sem, hiszen már a városi viseletben is egyre gyakrabban láthatunk terepszínű ruhadarabokat. A terepszín számos dolgot szimbolizálhat, azonban alapvetően a természetközeliséggel áll kapcsolatban. A terepszínű ruhadarabok magabiztosságot és valódi akaraterőt sugallnak. Ugyanolyan tulajdonságokat, amelyek a természetben történő túrázások és vadászatok során is nélkülözhetetlenek. A terepmintás ruhákat, köztük a nadrágokat már hírességeken is sűrűn lehet látni, ezért nem csoda, hogy egyre több ruhatárba kerülnek be.


A divat persze nem minden, és nem mindenki elsősorban a terepszínek miatt választja ezeket a nadrágokat. A Katonadolog Webáruházban kapható terepmintás nadrágok ugyanis az átlagosnál kényelmesebb viseletet biztosítanak, és az ellenálló anyaguknak köszönhetően a ruhák minősége nem gyengül meg a használatok folyamán. /X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

parkhotel

tel: +36-46-796-885
mobil: +36-70-450-4036
info@parkhotelmiskolctapolca.hu


mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások