Dobrády Ákos a Sztárportréban!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 4. csütörtök

Bulcsú ünnepli névnapját.
Holnap Fatime napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Dobrády Ákos a Sztárportréban!
Dobrády Ákos a Sztárportréban! PDF Nyomtat Email
2019 október 07., hétfő 15:04

"Huszonéves voltam, amikor azokat a dalokat írtam, amelyek olyan sikeresek lettek, hogy húsz év után is tömegek jönnek a koncertekre. Fiatal voltam, teljesen más életérzésben, és zsigeri alapon jöttek ezek a dalok. A könnyedségüket tekintve, egy nyári slágernek készültek, de most már több olyan van, amelyikre azt lehet mondani, hogy örökzöld.


 Ha leülök most dalt írni, akkor egészen más zenei és szöveg gondolatok jutnak eszembe, amelyeknek már semmi köze a TNT-hez. Leülhetek úgy, hogy csinálok olyat, de az már nem lenne igazán eredeti.


A TNT dübörög. Amikor eljön a közönség, akkor lehetne új dalokat játszani, de őket igazából nem ez érdekli, hanem azok a dalok, amelyek a fiatalkorukat jelentik, amiket megszerettek, amik a slágerek.


Minden évben felmerül, hogy majd egy-két dalomat szólóban megcsinálom, de az elmúlt 4-5 évben a TNT mellett, minden a Kicsi Gesztenye Klubról szólt. Talán egyszer sor kerül majd arra, hogy azokat a dalokat, amelyeket összegyűjtöttem, vagy odaadom másoknak, vagy saját magam megvalósítom egy szóló project keretein belül.


Szerintem mi most arra vagyunk ítélve, jó értelemben, és nagy örömünkre, hogy még legalább 10-15 évig menjünk bulikat csinálni."

https://youtu.be/uF6stzvYaEc


További részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások