Varga Viktor énekes, alkotó a Sztárportréban!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 30. szombat

Zsanett, Janka ünnepli névnapját.
Holnap Angéla napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Varga Viktor énekes, alkotó a Sztárportréban!
Varga Viktor énekes, alkotó a Sztárportréban! PDF Nyomtat Email
2019 április 22., hétfő 12:47

"Az emberek általában nem érnek rá saját magukat vizsgálni és fejleszteni. Pedig ott a lehetőség mindenkinek, hogy olvasson, filmeket nézzen, gondolkozzon! Ha napi fél órát gondolkoznánk mindannyian, akkor egy csomó mindenre rájöhetnénk. Aki itt él, annak minden  megadatik. Az már más kérdés, hogy rabszolgasorba helyezed saját magad.Nyilván sokkal nehezebb egy olyannak, akinek már családja van, és gyermekei, de én most azokról beszélek, akik korombeliek, vagy még fiatalabbak, akiknek még meg van a lehetősége mindenre. Mindig azt kapjuk, amire szükségünk van, csak sokszor nagyon nehéz szembenézni ezzel."

Az új dalok kapcsán:

"Nekem ezek a dalok segítettek abban, hogy minden a helyére kerüljön. Ez körülbelül három év anyaga, ami azután még két évig készült - tehát egy elég nagy nagy projektről van szó, ami nem csak a dalokat foglalja egybe. Minden dalhoz készítettem egy képet is, ami azt mutatja, hogy mennyiféle hatás éri az embert egy kapcsolatban.

Nekem az alkotás, a művészet az, amiben ki tudok teljesedni.

Engem is érnek olyan hatások, hogy égnek áll a hajam, de csak az segíthet ha lecsendesedsz. Ha ütöd a hangtáladat, és kikapcsol az agyad, vagy csak zenét hallgatsz, vagy elmész futni, vagy rajzolsz a kisfiadnak valamit, ami kicsit hosszabb ideig tart... Hallod ahogy a ceruzának a hegye hozzáér a papírhoz, kialakul a forma - ez el fog vinni egy olyan koncentrációba, ami kizárja az összes többi dolgot, amivel nem kellene foglalkozni. Ezt szerintem mindenkinek meg kellene élni majdnem minden nap, és akkor boldogabbak lennénk."https://youtu.be/sr1lvakPvdc

Forrás:https://sztarportre.hu/


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások