Chuck Norris pörgőrúgást mért az árakra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 20. szombat

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Chuck Norris pörgőrúgást mért az árakra
Chuck Norris pörgőrúgást mért az árakra PDF Nyomtat Email
2018 november 16., péntek 14:32

A legendás akcióhősnek hála már egy hétig tart a Black Friday
A hatszoros karate-világbajnok és legendás színész előrehozta a hálaadás hagyományaihoz kapcsolódó „fekete pénteket”, így november 16-tól. péntektől-péntekig akár negyedáron vásárolhatók meg a Chuck Norris Hálaadás Ünnep belépőjegyei. A Baptista Szeretetszolgálat november 24-i jótékonysági rendezvényére többek között egy 45 perces Chuck Norris talk show-val, valamint Mező Misi koncerttel is készülnek a szervezők. A rendezvény teljes bevételét jótékony célra fordítják.

A hálaadás az egyik legfontosabb ünnepnek számít az Amerikai Egyesült Államokban, melyet Chuck Norris családja is nagy becsben tart. Egyenesen a saját hálaadási vacsorájáról érkezik Magyarországra a híres színész és felesége, hogy a Baptista Szeretetszolgálat Hálaadás Ünnepének díszvendége legyen. A jótékonysági rendezvény célja, a Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz akciójának elindítása, melynek keretében rászoruló és hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtenek karácsonyi ajándékokat.

“Chuck Norris köztudottan szuperképességekkel bír, ezért talán nem meglepő, hogy a fekete péntekhez közeledve a négyszeres fekete öves élő legenda arra is képes, hogy akár negyedére csökkentse a jótékonysági belépőjegyek árait.”- ismertette az akció részleteit Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója. A kedvezményes Cipősdoboz jegyeket november 16. és 23. között vásárolhatják meg azok, akik vállalják, hogy cipősdobozzal érkeznek a november 24-i Hálaadó Ünnepségre. A Szeretetszolgálat célja, hogy minél többen -mind anyagi, mind tárgyi felajánlásuk révén- átélhessék az adakozás élményét.

Az esemény házigazdája, Vujity Tvrtko lesz, a show részeként megszólal Jakab Csaba színész, Chuck Norris magyar hangja, a jó hangulatról és a zenéről pedig a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi és barátai gondoskodnak. Továbbá számos, egyelőre meglepetés produkcióval készülnek a szervezők.

A Black Friday hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete az Amerikai Egyesült Államokban, melyet a hálaadást követően hirdetnek meg a kereskedők. A “fekete péntek” 2013 óta hazánkban is egyre népszerűbb, kiváltképp azért, mert ilyenkor átlagon felüli árkedvezmények érhetők el.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások