A Sztárportréban: Kautzky Armand
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 17.

Donát ünnepli névnapját.
Holnap Bernadett napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár A Sztárportréban: Kautzky Armand
A Sztárportréban: Kautzky Armand PDF Nyomtat Email
2018 július 31., kedd 09:34

Kautzky Armand: "Van akinek jól áll a farmer, valakinek nem. Van akinek jól áll a mai divatos szűk, van akinek nem. Csak azért ne vegyünk fel szűket, mert most az a divat, ráadásul a színész egy kicsit példát is mutat a közönségének.


Az ember odaáll a tükör elé, és jó alaposan végignézi magát. Különböző alkatok vagyunk, és nem csak fizikai alkatok, lelki alkatok is. Például én egy zakós ember vagyok alapvetően.

Azt mondja József Attila: "Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat." Az igazi tükör mindig a másik ember. Lehet egy társ, lehet szülő, vagy a közönség is, de az már egy végső dolog. Azt gondolom, hogy ezt meg kell előzze az a folyamat, amiben az ember próbál önmagával amennyire csak lehet, tisztába kerülni.

Voltam már több színházban tag - volt ahol majdnem 20 évig -, és kipróbáltam a szabadúszást is. Ha beállok most a tükör elé, akkor azt mondom, hogy leginkább arra vágyom, hogy annak a stílusnak, életszemléletnek, filozófiának, amit az elmúlt 30 évben magamévá tettem, megtaláljam azt a közösségét, ahol ezt igazán ki tudom virágoztatni.

Szeretném ha megtalálnának azok az emberek, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én, és együtt, közösen létrehoznánk egy új közösséget, egy új szellemiséget, egy új helyet."


Video ajánló: https://youtu.be/kmdzqdqhCnI

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások