Csonka András vallott családról, szerelemről és legnagyobb félelméről
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 26. kedd

Emánuel ünnepli névnapját.
Holnap Hajnalka napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Csonka András vallott családról, szerelemről és legnagyobb félelméről
Csonka András vallott családról, szerelemről és legnagyobb félelméről PDF Nyomtat Email
2018 február 19., hétfő 10:48

Énekes, színész és műsorvezető; az ország Picije. A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Csonka András lesz. A népszerű színész budai otthonában mesél őszintén életéről, mindennapjairól, érzelmeiről, sőt, azt is megtudhatjuk, mit rejteget a hálószobájában. Ezt követően néhány izgalmas közös program következik, majd a nap végén a stáb a Játékszínbe is elkíséri Bandit.


Bencze Attila és Csonka Pici a napot a színész gyönyörű otthonában, egy közös kávéval indítják. Megtudhatjuk, a házigazda hogyan készíti legendás tojásrántottáját, amelynek receptjét megosztja a nézőkkel is. Közben mesél pályájáról, a kezdetektől napjainkig. Elárulja, hogy a színészi karrierje elején nagy rizikót vállalt a Família Kft.-vel, színházi szerződését bontotta fel ugyanis azért, hogy szerepelhessen a sorozatban. Többek között az is kiderül, mennyire fontos számára a közönség szeretete, és hogyan tudja egymással összeegyeztetni azokat az időszakokat, amikor például négy premierje van bő két hónap leforgása alatt.  

Pici a privát szférájába is betekintést enged, például megmutatja az ágya feletti álomfalat, amelyen körbeveszi a múlja; a barátok, a család, és mindenki, aki fontos számára. Megtudhatjuk milyen, amikor szerelmes, illetve, hogy egyáltalán volt-e valaha igazi, mindent elsöprő szerelem az életében. De nyíltan beszél legnagyobb félelméről, az elmúlásról, illetve az odavezető útról is.

A nap egy bevásárlóközpontban folytatódik, ahol Pici igen gyakran megfordul, és mint kiderül: szinte nincs olyan bolt, ahol ne ismernék személyesen. A nap zárásaként egészen a Játékszín ügyelőpultjáig kísérik a kamerák. A stáb itt öltözőjébe is bekukkant, ahol Bandi az esti, Hazudj inkább, kedvesem című előadás előtt készülődik.

Ki buzdította Csonka Picit anno, hogy bontsa fel színházi szerződését és szálljon be az addig itthon még teljesen ismeretlen műfajú Família Kft. című sorozatba? Tart-e attól, hogy a fiatalabb pályatársak elfoglalják a helyét? Miért fontos számára szakmai téren és magánéletben egyaránt a függetlenség? Minden kiderül a Bencze házhoz megy legújabb, hétfő esti adásából!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások