• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 17. kedd

Endre, Elek ünnepli névnapját.
Holnap Frigyes napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár A Sztárportréban Erdőhegyi Brigitta! Videóval!
A Sztárportréban Erdőhegyi Brigitta! Videóval! PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 01., kedd 06:49

Erdőhegyi Brigitta énekesnővel a belső szabadságról, önismeretről, döntésekről és pályájáról beszélgettünk.


A műsort rögtön egy erős gondolattal kezdte az énekesnő: "A világ mindent elkövet, hogy kiragadjon bennünket abból a figyelemből, amit magunkra kellene fordítanunk. Követeli a kifelé fordulást, de akkor nem lehet megtalálni sem önmagunkat, sem a belső szabadságunkat. Ha nem figyelünk, és csak sodródunk, akkor önmagunktól elfordulunk." De mi a következménye annak, ha elsodródunk? Erről is gondolkoztunk együtt az interjúban.

Erdőhegyi Brigittáról sok dolgot érdemes megemlíteni: Például azt, hogy gyermekkorában még balerinának készült, de aztán az énekesi pályát választotta. A műsorban beszélt arról, hogy 10-12 éves korában a nagypapa jazz lemeze volt rá olyan euforikus hatással, hogy ez később az énekesi pályára, a jazz felé vitte. A hivatásról már ekkor volt egy olyan gondolata, ami máig elkíséri: "Akkor érdemes egyáltalán élni, ha minden nap azt csinálhatom, amit szeretek, amibe a legtöbb szeretetet tudom beletenni."

Befutott előadóként éveken át Budapest egyik legpatinásabb klubjában, hazai és külföldi vendégeket, olykor sztárokat is szórakoztatott önálló műsorával - az 1930-as évek Amerikájának zenei és színpadi világát megidézve. Tapsolt már neki Giorgio Armani, a Depeche Mode tagjai, de Michail Gorbacsov 75. születésnapjára szervezett ünnepségen, a világ vezető politikusainak is ő énekelt.

Hazánkban 2005. elején jelent meg első popzenei video klipje, később teljes lemeze, mely a vezető magyar zenei csatorna játszási listáján hetekig toplistás volt.

Az évek során Brigitta számos alkalommal állt jótékonysági kezdeményezések mellé. De a jó ügyekért való kiállást szerinte meg kell, hogy előzze valami más: "Úgy nagyon nehéz a világot jobbá tenni, ha közben nem indulunk el azon a nehéz úton, hogy mi magunk jobb emberré váljunk."

Ahhoz, hogy valaki ilyen életpályát fusson be, nagyon céltudatosnak kell lennie. Brigitta szerint: "A döntéseink tesznek jobb emberré." Viszont a félelmeink gyakran akadályoznak a céljaink elérésében, éppen ezért szerinte: "A legnagyobb szabadság az, hogy nem adunk teret a félelmeinknek."

Nézze meg ezt izgalmas, sok fontos kérdést és érdekes gondolatot tartalmazó beszélgetést a Sztárportré videójában!

https://youtu.be/RsUwm2EtlDY

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások