• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 21. szombat

Konrád ünnepli névnapját.
Holnap Csilla napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár A Sztárportréban Kiki! Videóval!
A Sztárportréban Kiki! Videóval! PDF Nyomtat Email
2017 július 17., hétfő 12:25

Milyen egy mai ötvenes férfi lelkivilága? Mi az elhasználódás, és mit lehet tenni ennek elkerülése érdekében? Mi az Emelet Projekt? Fontos és érdekes kérdések egy gazdag életpályát maga mögött tudó, közismert embertől. Patkó Béla, vagy ahogy egy ország ismeri, Kiki engedett betekintést gondolataiba

Zenei karrierjét közel négy évtizeddel ezelőtt kezdte, több kisebb amatőr együttessel, majd az Első Emelet frontembereként vált országosan ismertté. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb csapatával, több mint egymillió albumot adtak el. 13 arany és 3 platinalemezt tudhatnak magukénak, illetve több mint ezer élő koncertet adtak. 1990-ben a Kis generáció című lemez volt az utolsó stúdió albumuk. Az Első Emelet páratlan életútját 2013 év végén egy nagyszabású koncerttel lezárták, és elbúcsúztak a közönségüktől.

De itt nincs vége a történetnek, mert egy új gondolattal nemrég elindult az Emelet Projekt! Berkes Gáborral a régi dalokat modern, elektronikusabb formában fogják bemutatni új koncertjeiken.

Kiki énekesi karrierje mellett évekig volt rádiós műsorvezető, dolgozott a Művészetek palotájában külsős producerként, de színházi darabokban is fellép. Arról, hogy mi viszi ma is előre, így nyilatkozott: "Ha vannak feladataid, kihívásaid az életben, ha mindig vannak terveid, és abban úgy érzed, hogy ki tudsz teljesedni, akkor rendben vagy magaddal. Természetesen nagyon fontos ehhez a család."

De hogy lehet egy énekesből színpadi színész? Úgy, hogy a szerepet pont rá szabják: "Most két színdarabban játszom, és mind a kettőben saját magamat alakítom a dalok által." Jó látni, hogy Kiki a helyén kezeli a dolgokat és nincs "elszállva".

Gazdag életútja ellenére tud szünetet is tartani, mert a túl sűrű élet, az évekig tartó sok-sok koncertezés elhasználja az ember személyiségét - véleménye szerint.

Annak ellenére - vagy talán pont ezért -, hogy évekig dolgozott a médiában, lesújtó véleménye van róla: "A mai média világa a negatívumokat tolja ránk… nehéz megtalálni benne a jót." Kiki egyik új dalában is említi a média hatásait: "Átlátok a szavaidon, nem törsz át a falaimon."

"Falat kell építeni ahhoz, hogy ne sodródjunk el" - ez az előadóművész véleménye.

Na és mit gondol a nyolcvanas évek "lázadója", aki ma egy kis faluban él, az életről? "Rendpárti vagyok. Nagyon szeretem azt, ha a családomban rend van, a házban, ahol élek rend van, az utcában, ahol közlekedek, vagy a falumban, és persze, ha az országban rend van."

Tartson velünk, és ismerje meg egy sikeres ember gondolatait, egy jó hangulatú beszélgetés kereteiben!
https://youtu.be/jGHjWwr4elI

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások