2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 16.

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár 2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten
2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten PDF Nyomtat Email
2009 augusztus 18., kedd 10:07

2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncertenNyolctagú zenekar, négy vokalista, 14 férfi és 6 női táncos, illetve a show egy részében egy négytagú orosz-roma együttes kíséri Madonnát szombati budapesti koncertjén a Kincsem Parkban. A színpad mintegy 2500 négyzetméteres lesz; az "A" színpadrész az alap, amihez elöl középen egy kifutó és a kifutó végén egy kisebb "B" színpad csatlakozik - közölte a szervező Live Nation hétfőn. Mint a közleményben szerepel, az "A" színpad minden része mozgó és mozgatható, a háttérfalak kivetítőként is szolgálnak, ezen felül lézer is tartozik a látványhoz. A produkció a legmodernebb technikát használja, a felszerelés legnagyobb része kifejezetten ehhez a turnéhoz készült.

 

A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy a rendkívül korlátozott parkolási lehetőségek miatt tömegközlekedéssel közelítsék meg a helyszínt, a Kincsem Parkot. A bejáratok a 2-es metró Pillangó utcai megállójától 15 perc sétával érhetők el. A koncert után plusz metrószerelvényeket állítanak forgalomba a 2-es metró vonalán a Déli pályaudvar irányában. A 100-as busz az Örs vezér tértől a koncert előtt és után is sűrített járattal közlekedik. A bejárattól 10 perc sétára található a Kőbánya-felső vasútállomás, ahová a koncert előtt mintegy 20 percenként érkezik vonat a Keleti pályaudvar felől a Szolnok-, Hatvan-, Sülysáp-vonalakon.

Az Albertirsai utat a Kerepesi út felől már délután lezárják, csak az engedéllyel rendelkező autók hajthatnak be. Legközelebbi parkolóház a Papp László Budapest Sportaréna mélygarázsa, amely 1200 autó befogadására képes.

A Kincsem Park területére 3 nagy kapun keresztül lehet bejutni az Albertirsai útról. Ezek közül kettő nyílik közvetlenül a parkba, egy pedig a Hungexpo főbejárata mellett található; a negyedik bejáratot kizárólag az autóval érkező VIP-vendégek vehetik igénybe. A szektorokba vezető utak a lelátónak is helyet adó épület előtt válnak szét, a helyszínen táblák segítik majd a gyorsabb tájékozódást. 

A koncertre esernyőt, kemping- vagy horgász széket, bármilyen termoszt vagy üveget bevinni tilos, akárcsak kamerát és fotós felszerelést. A várható kapunyitás 17.30, a koncert 19.15-kor kezdődik.

 

(MTI)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások