Semmelweis-napi elismerések a Városházán
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 12. szerda

Klára ünnepli névnapját.
Holnap Ipoly napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Semmelweis-napi elismerések a Városházán
Semmelweis-napi elismerések a Városházán PDF Nyomtat Email
2020 július 02., csütörtök 12:26

Az egészségügyben dolgozó szakembereknek adott át elismeréseket Veres Pál Miskolc MJV polgármestere, Varga Andrea Klára alpolgármester és Dr. Ignácz Dávid jegyző a Városházán rendezett Semmelweis-napi ünnepségen, Balog Ildikó, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet igazgatója pedig virággal köszöntötte a kitüntetetteket.

Az ünnepségen elismerő oklevelet kapott Dr. Nagy Zsuzsanna házi gyermekorvos, Dr. Szabó Judit háziorvos, Virágné Orliczki Erika védőnő és Dr. Soós Tamás fogorvos.

Veres Pál polgármester köszöntőjében emlékeztetett arra, milyen bátor és áldozatos munkát végeztek az egészségügyi dolgozók a koronavírus-járványveszély idején, megköszönte erőfeszítéseiket és kiemelte, hogy nagyrészt az ő szakmaiságuknak, kitartásuknak és a miskolciak fegyelmezettségének köszönheti a város, hogy nagyobb áldozatok nélkül át tudta vészelni az elmúlt hónapokat.

A polgármester szólt arról is, hogy bízik abban, hogy hasonló fegyelmezettséggel, az egymásra való odafigyeléssel és a kellő óvatosság megtartásával talán elkerülhető lesz egy következő hullám, ha pedig mégis szembe kell nézni az újabb veszéllyel, akkor jó tudni, hogy ilyen kiváló egészségügyi szakemberek őrködnek egészségünk, biztonságunk felett.

A városházi Semmelweis-napon részt vett Dr. Simkó Róbert, a Gyermek-alapellátásban Praktizáló Orvosok Szövetségének elnöke, Dr. Breitenbach Géza, a Praktizáló Orvosok Szövetségének elnöke,

Dr. Farkas Tamás, a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete B.-A.-Z. Megyei Választókerületének elnöke, Dr. Soltész Rudolf, a Miskolci Vállalkozó Háziorvosi Rendszert Működtető Egyesülés igazgatója és Balog Ildikó, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások