Önkéntesek jelentkezését várjuk
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 4. szombat

Izidor ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Önkéntesek jelentkezését várjuk
Önkéntesek jelentkezését várjuk PDF Nyomtat Email
2020 március 26., csütörtök 17:04

Miskolc MJV Önkormányzata a veszélyhelyzet idejére önkéntes hálózatot szervez, hogy a járványveszély miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül

Mindent megteszünk azért, hogy a segítségre szorulóknak segítsünk, gondoskodjunk azokról, akikről nincs, aki gondoskodjon, de ebben is szükség van a közösségek összefogására, a jó szívre és a segítőkészségre.

Nélkülözhetetlenek az Önkéntes segítők. Miskolcon sok idős ember él, rajtuk egyrészt a MESZEGYI gondozószolgálata segít. Vannak, akik nem tartoznak ebbe az ellátási körbe, azoknak a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai nyújtanak segítséget ebben a nehéz időben.

Ezen segítőszolgálatok folyamatos működtetése azonban komoly kihívást jelent. Ezért is indítja el a Miskolci MJV Önkormányzata a M.A.M.I. programját, azaz Miskolciak a Miskolci Idősekért programot.

Ha ön egészséges 18-55 év közötti felnőtt, és úgy érzi, szívesen csatlakozna Miskolc MJV Önkormányzatának önkéntes csapatához, akkor várjuk jelentkezését.

Jelentkezéskor kérjük, adja meg telefonszámát, e-mail címét és azt, hogy miben tudna segíteni!

Ne feledjék, fiatal és egészséges emberek számára a koronavírus-fertőződés szokványos tünetekkel szokott lezajlani. Azonban az idős és a krónikus betegséggel élőket feltétlenül meg kell védenünk a vírussal való találkozástól.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások