Koronavírus:Újabb szigorú járványügyi intézkedések
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 4. csütörtök

Bulcsú ünnepli névnapját.
Holnap Fatime napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Koronavírus:Újabb szigorú járványügyi intézkedések
Koronavírus:Újabb szigorú járványügyi intézkedések PDF Nyomtat Email
2020 március 16., hétfő 13:58

A központi Operatív Törzs hétfői döntésének értelmében keddtől csak az élelmiszerüzletek, továbbá a gyógyszertárak, drogériák lehetnek nyitva délután 3 óra után; minden más boltnak 15 órakor be kell zárnia, minden nap. Keddtől (hétfőn éjféltől) tiltott minden nyilvános rendezvény. A kormányzat arra kéri az állampolgárokat, minden egyéb csoportos összejövetelt halasszanak el, a 70 éven felüliek pedig – ha tehetik - saját egészségük érdekében ne is hagyják el lakásukat.


A kormány arról is döntött hétfőn, hogy lezárja az országhatárokat a személyforgalom elől. A határon csak magyar állampolgár léphet be mostantól.

A rendezvények tiltása általános érvényű. Sportrendezvények meg lehet tartani, ha a szervezők vállalják a kockázatot. Bezárnak a szórakozóhelyek, mozik, kulturális intézmények, ezekre látogatási tilalom lép életbe hétfőn éjféltől. Az éttermek, kávézók, üzletek naponta csak 15 óráig tarthatnak nyitva.

A kormány az önkormányzatok feladatául adta, hogy településükön szervezzék meg az időkorúak ellátását.A Miskolci Sportcentrum Kft. március 16-tól határozatlan időre teljesen bezárja a Kemény Dénes Városi Sportuszodát
A Miskolci Sportcentrum Kft. március 16-tól határozatlan időre teljesen bezárja a Kemény Dénes Városi Sportuszodát - azaz már a minősített sportolók sem látogathatják - és a Miskolci Atlétikai Centrumot is. A Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett további sportlétesítményekben (MVSC Sporttelep, Honvéd Papp József Sporttelep, Ifjúsági Sporttelep) pedig szintén határozatlan időre megtiltja a szervezett keretek közötti sportolást.

A Herman Ottó Múzeum közleményeA COVID-19 (koronavírus) járvány miatt kialakult és egyben kormányzati szinten is kihirdetett vészhelyzet miatt, 2020. március 17. és április 6. közötti időszakban a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye zárva tart.

Az időszak alatt kiállítóhelyeink állandó és időszaki tárlatai nem látogathatók, saját rendezvényeinket későbbi időpontra halasztjuk, a befogadott eseményeket töröljük. Kutatószolgálatunk és könyvtári szolgáltatásaink sem vehetők igénybe.
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások