Új tagvállalati vezetők a Miskolc Holdingnál
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 6. hétfő

Csaba ünnepli névnapját.
Holnap Appolónia napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Új tagvállalati vezetők a Miskolc Holdingnál
Új tagvállalati vezetők a Miskolc Holdingnál PDF Nyomtat Email
2020 február 21., péntek 16:14

A MIVÍZ Kft., a Miskolc Fürdők Kft., és a MiProdukt Kft. élére is megválasztották az új igazgatókat.

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága a cégcsoport hét tagvállalata esetében, az év elején hirdetett vezetői álláspályázatot. A beérkező 128 dokumentumból, az Igazgatóság többlépcsős szakmai szűrést végzett, a pályázatban kiírt szempontrendszer szerint.  A legjobbaknak vélt pályázókat egy következő körben az előkészítő bizottság, majd személyes találkozó keretében a Miskolc Holding Igazgatósága hallgatta meg.

A múlt héten megválasztott négy tagvállalat, MVK Zrt., MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft., Miskolci Városgazda Nonprofit Kft., és MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft. cégvezetői után, a Holding Igazgatóságának mostani döntése értelmében, a MIVÍZ Kft., a Miskolc Fürdők Kft., és a MiProdukt Kft. esetében az alábbiak kaptak vezetői megbízást:

MIVÍZ Kft. - Nyíri László mérnök közgazdász, adótanácsadói és okleveles könyvvizsgálói képesítéssel rendelkező szakember. Pénzügyi, gazdasági tapasztalatait az egyetem elvégzése után 12 éves adóhatósági munkával alapozta meg, ahol tevékenységét végül a Kiemelt Adóalanyok Ellenőrzési Osztályának vezetőjeként fejezte be.  A 2000-es évek elejétől foglalkozik az önkormányzati vállalkozói vagyonhasznosítás mind eredményesebbé tételének feladatával. 8 évig tevékenykedett az ország első vagyonkezelő holdingjának elnök-igazgatójaként, majd 4 évig a Debrecen önkormányzati ingatlan vagyonát hasznosító részvénytársaság vezetője volt.

Miskolc Fürdők Kft. - Koreny György Egyetemi tanulmányait a Miskolci Egyetemen végezte. A bányamérnöki diploma megszerzése után az Oroszlányi Szénbányáknál dolgozott bányamérnökként. Közben a Miskolci Egyetemen megszerezte második diplomáját a Gazdaságtudományi Karon. Az elmúlt 25 évben főleg pénzügyi területen dolgozott. Foglalkozott befektetésekkel, 8 évig volt az Erste Bank Hungary Nyrt. vállalati ügyfél kapcsolattartója. Az elmúlt 9 évben egy magyar tulajdonú nagykereskedelmi kft. ügyvezetőjeként tevékenykedett a versenyszférában, ahol gyakorlatot, tapasztalatot szerezett a cégvezetés területén, melyet szeretne felhasználni a Miskolci Fürdők Kft. eredményes működése érdekében is.

MiProdukt Kft. - Boros Attila Miskolcon született, közgazdász diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte. Tíz éve aktívan dolgozik a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásáért, kezdetben közigazgatási területen, majd a későbbiekben három nagy ezen területre specializálódott Társaság felsővezetőjeként. Nagy tapasztalattal rendelkezik társaságok működési hatékonyságának javításában, a támogatások optimalizálásában. Számos európai uniós projekt megvalósításában is sikeresen közreműködött. Célja, hogy minél több megváltozott munkaképességű munkavállalónak tudjon hosszú távon megélhetést biztosítani foglalkoztatásuk által.

A kiválasztott új vezetők, márciusban kezdik meg munkájukat a tagvállalatoknál.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások