KÖZLEMÉNY - Veres Pál polgármestertől
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 6. csütörtök

Berta ünnepli névnapját.
Holnap Ibolya napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek KÖZLEMÉNY - Veres Pál polgármestertől
KÖZLEMÉNY - Veres Pál polgármestertől PDF Nyomtat Email
2020 február 13., csütörtök 14:46

A választások előtt elmondtam, és ehhez most is tartom magam: mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni, aki tenni akar Miskolcért. Ez a csütörtöki egyeztetés egy ilyen lehetőség lett volna, ezért hívtam meg a Fidesz-KDNP frakciót az idei év költségvetésének vitáját megelőző politikai egyeztetésére, hogy mindenki vesse latba a legjobb tudását, képességeit Miskolcért, a miskolciakért, hagyja kint a pártszínű kabátot és öltse magára a miskolci mezét.

Sajnos hazánkban nincs tradíciója annak, hogy a felelős politikai erők egy asztalhoz üljenek, amikor fontos kérdésekről van szó. Nálunk – igen kevés kivétellel – a többségi elvnek van gyakorlata, az egyeztetésnek tűnő diktátumoknak. Ezen a rossz szokáson akarok változtatni.

Vallom, hiszem, a többpárti egyeztetésekkel, a minél több vélemény meghallgatásával, az átláthatósággal számtalan probléma megelőzhető. Amennyiben az elmúlt években lett volna ilyen egyeztetés, az a probléma is megelőzhető lett volna, amit most a város költségvetésének nevezünk.

Ismerjük a költségvetés számait és mindenki, a Fidesz-KDNP frakció még inkább tudja, hogy miért állunk ma ott, ahol állunk, miért tartunk ott, ahol tartunk. Megoldást kell találnunk az előző városvezetéstől megörökölt költségvetési hiány kezelésére, lukak befoltozására és a felelős gazdálkodásra.

Mi mindannyian miskolciak vagyunk és most Miskolc súlyos pénzügyi gondban van. Ez a gond nem mai, de a megoldás kezelése közös feladatunk. Sajnálattal látom, hogy ebben az építkezésben ma a miskolci Fidesz-KDNP nem a párbeszédet és a közös gondolkodást, hanem a sajtó útján történő üzengetést választotta.

Az én ajtóm továbbra is nyitva áll a frakcióvezetők előtt, mint ahogy minden felelősen gondolkodó miskolci állampolgár előtt.


Veres Pál polgármester

Miskolc Megyei Jogú Város

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások