A legjobb megoldást keresve tartottak bejárást az Aradi sétányon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 9. csütörtök

Erhard ünnepli névnapját.
Holnap Zsolt napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek A legjobb megoldást keresve tartottak bejárást az Aradi sétányon
A legjobb megoldást keresve tartottak bejárást az Aradi sétányon PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:43

2019. 11. 28-án Lakossági fórumon tájékoztatta a környéken élőket a Miskolctapolcai Strandfürdő II-es ütemének építési munkálatairól és a várható közlekedési változásokról Varga Andrea alpolgármester asszony, Lengyel Katalin a Miskolc Holding Zrt. projektirányítási igazgatója, és Scheitzner Beáta, a Miskolci fürdők Kft. ügyvezetője. Jelen volt Juhász János az MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási  igazgatója és a kivitelező Peka-Bau 2000 Kft. tervezője és főmérnöke

 A fő téma, az Aradi sétány átmeneti lezárása volt, hiszen a fürdő I-es és II-es ütemének összekötését szolgáló híd építése alatt ez a terület balesetvédelmi okokból lezárásra kerül.

 

Alpolgármester asszony kérésére egy helyszíni bejárást tartottak az érintett városi cégek képviselői annak érdekében, hogy az Aradi sétány lezárásának idejére a legjobb megoldást tudják kialakítani a lakosság számára.

 

A bejáráson részt vettek:

 

-        MVK Zrt.

-        A kivitelező részéről a Peka Bau Kft.

-        Önkormányzat műszaki osztály

-        Városgazda Kft.

-        Miskolci Fürdők Kft

 

A sétány lezárásának tervezett dátuma december 03-ára módosul az alább olvasható módosítások mellett:

 

-        A sétány lezárására dec.03-án kerül sor

-        December 02-án az MVK Zrt már reggeltől megáll a Tapolcai út kimenő része és Fagyöngy u. sarka között elhelyezett ideiglenes megállónál. Az ideiglenes megállót hétfő reggelre már kitelepítik, erről a kommunikációt már kiküldték.

-        A nagyobb problémát a túlsó oldalon (bejövő rész) kialakítandó ideiglenes megálló kérdése jelentette, nem csak a megálló kialakítását, hanem a járókelők biztonságos közlekedést is tekintve

-        A kivitelező vállalta, hogy hétfőn kialakítja az ideiglenes megállóhelyet, az MVK Zrt. útmutatásaival, a hivatal részéről hétfőre elkészül egy javaslat a kitáblázást, útfelfestést illetően, és ez is kialakításra kerül.

 

Amennyiben szükséges, az ehhez kapcsolódó egyéb járdaszegély kialakítását is vállalták. Így december 03-tól már a kialakított ideiglenes megállókkal tudjuk a közlekedési alternatívát biztosítani arra az időszakra, amely alatt a sétány nem lesz gyalogosan átjárható.

 

Fontos információ még, az ideiglenes megállók plusz megállóként jönnek létre, a jelenlegi hivatalos megállóhelyek megmaradnak.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások