Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 6. hétfő

Csaba ünnepli névnapját.
Holnap Appolónia napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték.
Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték. PDF Nyomtat Email
2019 november 17., vasárnap 06:46

A tavaszi teljeskörű felújítást követő első téli szezonját kezdte meg november 15-i, pénteki újranyitásával a Selyemréti Strandfürdő. Mint ismert, az év elején a város kedvenc sportmedencéje kapott új fedést, melyre most az oldalfalak kerültek fel. A megújult légtechnikai rendszert is beüzemelték a leállás során a szakemberek, így ideális hőmérséklet és páratartalom mellett sportolhatnak a Vendégek.

A mintegy másfél hetes karbantartási munkák részeként takarították és fertőtlenítették a medencéket, burkolatjavítási munkákat is végeztek és a vízgépészeti rendszereket is átvizsgálták.

Az úszóvendégek a korábbi évekhez hasonlóan, egy fűtött, zárt folyosón, - úgynevezett „nyaktagon”- keresztül juthatnak a medencerészbe, újításként pedig egy téli ruhatárral készült a szezonra a fürdő. Itt a kabátjaikat már a belépést követően egy zárt helyiségben adhatják le a Vendégek.

A bérletesekre is gondolt az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft., hiszen a karbantartási idővel arányosan, 11 nappal automatikusan meghosszabbodtak a bérletek.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások