Titkok városa helyett, az együttműködés városa legyen Miskolc!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 27. szerda

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Titkok városa helyett, az együttműködés városa legyen Miskolc!
Titkok városa helyett, az együttműködés városa legyen Miskolc! PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 09., péntek 22:14

Fogalmazott Veres Pál, aki a Velünk a Város Egyesület, a miskolci ellenzéki pártok és a Függetlenek SZIVE civil szervezet támogatásával indul polgármester-jelöltként. Veres Pál programjából is ismertetett részleteket, kiemelve, olyan várost képzel el, ahol jó élni, és amit a helyiekkel együtt építhet, irányíthat. “Ez a város nem álom, közelebb van, mint gondolnánk. Mindenkit partnernek tekintünk, aki tenni akar Miskolcért.”

Miskolc csodálatos adottságokkal rendelkezik, hatalmas lehetőségeket rejt magában – mondta. – Hiszünk abban, hogy a miskolciak lelke, tehetsége, lokálpatriotizmusa csodákra képes. Tudnunk kell azonban, hogy csökkenő lakosságszám mellett nincsen növekedés, elvándorlásból nem lesz fejlődés. Ezért alkotjuk meg a Nagy-Miskolc programját, ami annyit jelent, hogy képes újra valódi régióközpontként működni, egy olyan hely, ahová más városokból jönnek, mert jó itt élni, valamint egy hely, ahonnan nem akarnak elmenni az itt élők, illetve ahová vissza akarnak térni azok, akik korábban elmentek innen.

Jelmondatuk: Virágozzon Nagy –Miskolc!

Azt szeretné, az a szakmai csapat, aki a program kidolgozásában is részt vesz, hogy a város valódi gazdája legyen a közterületeinek, zöldterületeinek, azaz a Zöld Város koncepciót a mindennapokban is érezzék a miskolciak. Valamint: minden városrészben legyen család- és gyermekbarát központ, közösségi terek, parkok, minőségi játszóterek.

A sajtótájékoztatón elhangzott az a kérdés, hogy mivel magyarázza azt, hogy a 19 választókerület képviselőjelöltjei között olyan nevek vannak, akik korábban különböző pártok képviselőjeként részt vettek a politikában. Hogyan képzelhető el így a függetlenség? Veres Pál azt válaszolta, hogy nagyon sok emberrel beszélgettek, s a döntést úgy hozták meg, hogy azokkal dolgoznak együtt, akik tenni szeretnének a városért, s ezt föl is vállalják.
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások