A civilek gazdálkodásáról tanácskoztak és vért is adtak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek A civilek gazdálkodásáról tanácskoztak és vért is adtak
A civilek gazdálkodásáról tanácskoztak és vért is adtak PDF Nyomtat Email
2019 április 10., szerda 20:35

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum ingyenes gazdálkodási képzést, valamint Párban jár a segítség- civil véradást rendezett szerdán a Megyeházán.


Tekintettel arra, hogy megyénkben jelentős a civil aktivitás, több ezer különböző szervezet működik, így jelentős érdeklődés kísérte a rendezvényt, teljesen megtelt a díszterem. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, mint házigazda köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy azért is aktuális a képzés, mivel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több ezer civil szervezet működik, s fontos, hogy az előírásoknak megfelelően, átláthatóan kezeljék, dokumentálják a pénzek felhasználását. A kisebb szervezeteknek különösen jól jön a segítség, mivel nincs lehetőségük szakemberek foglalkoztatására vagy cégek szolgáltatásainak az igénybe vételére.Szólt a kapcsolódó rendezvény apropóján a véradás fontosságáról is. Emlékeztetett rá, hogy hazánkban szerencsére nincs akkut vérhiány, de szükséges a folyamatos donorkeresés, újak bevonása a rendszerbe. Az alkalmat megragadva megköszönte a véradók önzetlen segítségét.Fotó:Török Dezső nem csak beszélt a véradás fontosságáról, hanem meg is tette

Ezt követően szakmai előadásokat hallgatott meg a szépszámú érdeklődő. A szervezők lehetőséget biztosítottak a problémák felvetésére, a témával kapcsolatos kérdések feltevésére, konzultáció keretében történő megbeszélésére is. A befejezés után többekkel szót váltva azt tapasztaltuk, hogy hasznosnak tartották a rendezvényt.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások