Megkezdődött a fűnyírási szezon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. február 21. péntek

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Megkezdődött a fűnyírási szezon
Megkezdődött a fűnyírási szezon PDF Nyomtat Email
2019 április 08., hétfő 12:06

Miskolcon több mint 3 millió négyzetméternyi úgynevezett intenzív és első kategóriás zöld területen kell füvet nyírni. Ez több mint 400 focipályányi terület gondozását jelenti: utak, utcák, járdák melletti területet, parkokat, játszóterek és társasházak környezetét. Április 8-án elindult a fűnyírási szezon Miskolcon.
Elsőként a forgalmas utak melletti zöld sávban és a belvárosban dolgoznak a Miskolci Városgazda Nkft munkatársai, akiket tucatnyi fűnyíró gép, valamint 12 darab traktor is segít.

Egy fűnyírási szezonban, április és november között a város területén átlagosan és időjárástól függően 6-10 alkalommal kaszálják az utak, utcák, járdák melletti területet, parkokat, játszóterek és társasházak környezetét.Az egyéb tavaszi munkával is jól halad a Miskolci Városgazda. Már felkapálták, gyomlálták a kétnyári és évelő növények ágyásait, végeztek az utak mellett felhalmozódott téli szóróanyag és por összegyűjtésével, és folyamatos a fák és cserjék metszése, egészségügyi gallyazása. Május elején pedig megkezdik az egynyári virágok ültetését is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások